Living Proof Curl Conditioner 355ml

Oorspronkelijke prijs was: €37.70.Huidige prijs is: €32.00.

Living Proof Curl Conditioner versterkt krullen, beschermt, verzacht en definieert vanaf de aanzet tot de punt.

Slechts 2 resterend op voorraad

Met deze aankoop spaart u 2 punten!
Share

Living Proof Curl Conditioner met gepatenteerde Curl Technologie is een hydraterende conditioner die ontwikkeld is om schade aan het haar te voorkomen en ook om een prachtige veerkrachtige krul te stimuleren. Bevat een evenwichtige mix van kationische ingrediënten. Deze zijn geschikt voor de sterkste haarstructuren, maar ook licht genoeg om fijner haar niet te verzwaren. In combinatie met hydraterende ingrediënten, zorgt het voor perfect gedefinieerde krullen die gezond en sterk zijn.

Living Proof Curl Conditioner is geschikt voor golvend, krullend en kroes haar. Het is sulfaat-, siliconen- en parabenenvrij en veilig voor gekleurd en chemisch behandeld haar.

Gebruik Living Proof Curl Conditioner

Na het wassen met de Living Proof Curl Shampoo, breng de conditioner aan op handdoek droog haar. Laat het product 1-2 minuten inwerken en spoel vervolgens goed uit.

Bestel Living Proof producten online bij Headmasters

Headmasters is toonaangevend als het gaat om de beste kwaliteit producten voor je haar. Bestel vandaag nog Living Proof producten.  Voor meer informatie over Living Proof kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.

Bij Living Proof is innovatie de basis.

Al vanaf de start in 2005 had Living Proof de perfecte mix van oprichters: biotechnische wetenschappers. Deze hadden geen enkel idee hadden over de wereld van beauty, en toonaangevende haarstylisten die de beperkingen van de conventionele haarproducten zat waren. Samen startten zij een revolutie in de haarverzorging door middel van een reeks baanbrekende, siliconenvrije producten op basis van gepatenteerde technologie, afkomstig van MIT.

Deze frisse, vernieuwende aanpak heeft veel ontwikkeltijd gekost. Nu, 20 patenten en meer dan 50 unieke producten later, heeft Living Proof meer dan 185 awards gewonnen voor het wakker schudden van de industrie en het oplossen van de moeilijkste haarproblemen. De drive om de beste versie van jouw haar te bereiken is alleen maar sterker geworden. Living Proof blijft doorgaan met het doorbreken van de huidige standaarden en het creëren van geavanceerde producten. Die jouw zelfvertrouwen, vooruitzichten en dagelijks leven zullen transformeren.

We are the science. You are the Living Proof.®