Label.M Brightening Blonde Balm 100ml

Oorspronkelijke prijs was: €25.20.Huidige prijs is: €18.90.

Op voorraad

Met deze aankoop spaart u 1 punt!
Share

Label.M Brightening Blonde Balm is een verzorgende leave-in treatment die zorgt voor een heerlijke verzorging en verzachting van het haar, en zorgt bovendien voor behoud van een schitterende, frisse blonde haartint.

  • Geschikt voor blond, geblondeerd haar, en blonde highlights
  • Verzorgt je haar na intensieve en chemische behandelingen
  • Maakt je haar zachter en ontwart
  • Bevat een UV-filter
  • Ideaal voor elke blonde haartint

Gebruik Label.M Brightening Blonde Balm

Breng de Brightening Blonde Balm aan op handdoekdroog haar.
Verdeel het product vervolgens door het haar en laat het natuurlijk opdrogen.

Voor een optimaal resultaat het haar eerst wassen met de Brightening Blonde Shampoo en vervolgens conditioneren met de Brightening Blonde Conditioner.

Het effect van Label.M Blonde

Het verbetert de kleureffecten in uw haar, neutraliseert de warme gloed en verhoogt de levensduur van uw kleur, terwijl ze hydrateert, voedt en beschermt tegen stylinghitte, vocht, frizz en UV-stralen – vanaf het eerste gebruik.

Zodra je Label.M’s Brightening Blonde Balm gebruikt kun je niet meer zonder. Alleen al de heerlijke geur die je de hele dag om je heen wil hebben. Het is de perfecte keuze voor alle tinten blond, natuurlijk en chemisch behandeld.

Over Headmasters

Headmasters is toonaangevend op het gebied van topproducten voor het haar. Bestel vandaag daarom nog de producten van Label.M bij headmasters.nl. Voor meer informatie over T-LAB kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.