25% korting

Kerastase L’incroyable Blowdry 150ml

29.00 21.75

Kerastase L’Incroyable Blow Dry is een wonder thermo lotion voor de perfect lang houdbare blow dry.

Met deze aankoop spaart u 1 punt!

Beschrijving

Daarom voor elke vrouw die haar haar föhnt, styled of wil laten krullen. Het haar is namelijk makkelijk te stylen en te restylen. Het heeft een long lasting shape memory, laat het haar schitterend glanzen zonder dat het haar een stijf en onnatuurlijk gevoel te geven.

Het haar voelt blijvend zacht en uw haar wordt daarom minder snel vet. Shapeability zonder het haar een té cosmetisch en onnatuurlijk gevoel te geven. Het haar is makkelijk te vormen en daarom eventueel weer om te vormen.

  • 96 Uur anti-frizz
  • anti pluis werking
  • Thermo bescherming tot 230 graden.Het haar is opnieuw in model te brengen zonder extra doses L’Incroyable. De hittegevoelige wax wordt vanaf 150 graden opnieuw geactiveerd. De kenmerkende Kerastase touch. Elegante krulllen, mooie slagen, of een prachtige stijle look. Stylen en herstylen zonder extra hoeveelheid.

Gebruik Kerastase L’incroyable Blowdry

Breng het product aan op handddoekdroog haar voor de blowdry en gebruik de hitte tools om het haar te vormen naar wens. Reactiveer door middel van de warmte afkomstig van de tool naar keuze.

Over Headmasters

Headmasters is toonaangevend op het gebied van topproducten voor het haar. Bestel vandaag nog de producten van Kerastase bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.


Kerastase Couture Styling Lijn