Kerastase Chronologiste Masque Intense Régénérant 200ml

Oorspronkelijke prijs was: €55.40.Huidige prijs is: €41.55.

Kerastase Chronologiste Masque Intense Régénérant is een intens voedende verzorging voor de hoofdhuid en ook het haar. Sublimatie, intense voeding en glans. Gerevitaliseerde hoofdhuid.

Op voorraad

Met deze aankoop spaart u 2 punten!
Share

Chronologiste Masque Intense Régénérant is de crème de la crème van de Kerastase haarverzorgingen. Deze Crème de régénération zorgt dan ook voor een intense voeding, van de hoofdhuid tot aan de haarpunten. De uitzonderlijke formule egaliseert het haar en revitaliseert ook de hoofdhuid. Voor een gerevitaliseerde haarmassa met daarmee een zijdezacht en luchtig gevoel.

Gebruik van Kerastase Chronologiste Masque Intense Régénérant

1 Tot 2 nootjes verzorging Kerastase Chronologiste Masque Intense Régénérant toepassen op handdoekdroog haar en hoofdhuid. 3 tot 5 minuten laten inwerken.
Emulgeren en vervolgens zorgvuldig uitspoelen. Voor een optimaal resultaat het haar eerst wassen met de Chronologiste Bain Revitalisant.

De verzorging van Kerastase Chronologiste Masque Intense Régénérant is een technologische verwezenlijking die de meest kostbare actieve ingrediënten in de hoogste concentraties verenigt:

  • Abyssine : deze kostbare overlevingsmolecule onttrokken aan vulkanische kliffen op de bodem van de Pacifische Oceaan wordt gecombineerd met Gluco-Lipide GL® en met Bisabolol voor intens gevoed haar met een onweerstaanbare zijden touch.
  • Vitamine F : reinigt intens en herstelt de haarvezel.
  • Vitamine E : zijn anti-oxidant werking beschermt het haar tegen dagelijkse agressies (vervuiling, UV…).
  • Ceramides : deze herstellende technologie versterkt het haar voor een betere weerstand.
  • Cationisch derivaat: maakt het haar soepel en vederlicht, vergemakkelijkt het haar te ontwarren.

Over Headmasters

Headmasters is toonaangevend op het gebied van topproducten voor het haar. Bestel vandaag nog de producten van Kerastase bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.


Kerastase Chronologiste Technologie Producten

You may also like…