Kérastase Chroma Absolu Bain Riche Chroma Respect 250ml

21.00

Kérastase Chroma Absolu Bain Riche Chroma Respectis een voedende, kleurbeschermende en verzorgende shampoo voor dik gekleurd haar.

 

Op voorraad

Met deze aankoop spaart u 1 punt!
Share

Kérastase Chroma Absolu Bain Riche Chroma Respect is een beschermende en hydraterende shampoo voor alle typen gekleurd haar, gevoelig of beschadigd, met name geschikt voor medium tot dik haar.
De sterk hydraterende formule verzorgt het haar met respect voor een behoud van de kleur en bevat geen sulfaten.

Gebruik Kérastase Chroma Absolu Bain Riche Chroma Respect

Masseer de shampoo goed in uw haar, laat het op zijn minst 1 minuut intrekken. Spoel het daarna goed uit. Voor een optimaal resultaat adviseren wij daarna het haar te verzorgen met de Kérastase Chroma Absolu Fondant Cica Chroma.

Kérastase Ultieme Luxe

Kerastase staat voor ultieme luxe van verzorgingsrituelen voor je haar. Het Franse merk is al jaren populair bij professionele kappers en salons. Het verhogen van de normen in de professionele haarverzorgingsproducten is altijd de drijfveer geweest van dit merk.

Kérastase is een merk die uit een aantal verschillende haarproducten bestaat, specifiek voor de bepaalde haarproblemen waar wij dagelijks mee te kampen hebben.  Het merk heeft een haarverzorgings productenlijn bestaande uit shampoos, haarserums, haarconditioners, etc. Naast shampoos en maskers is er een reeks aan extra producten die aan een specifieke wens voor je haar en/of hoofdhuid voldoen.

Over Headmasters

Headmasters is toonaangevend op het gebied van topproducten voor het haar. Bestel vandaag nog de producten van Kerastase bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.