JOICO Rise Up Powder Spray 9g

21.55

Een lift nodig?

Maak kennis met de RiseUp Powder Spray van JOICO die futloos haar in een handomdraai een boost geeft voor een langdurig resultaat! RiseUp levert onmiddellijk volume bij de wortels en een lichte textuur in het haar. Het beschermt bovendien tegen vervuilende stoffen en tilt een snelle en eenvoudige styling naar een hoger niveau.

Op voorraad

Met deze aankoop spaart u 1 punt!
Share

JOICO Rise Up Powder Spray

Verhoog de inzet… en plat haar. Het haar krijgt onmiddellijk volume, volheid en een lift.

 

  • Geeft onmiddellijk volume
  • Eenvoudig en gericht aanbrengen zonder geknoei
  • Langdurige, flexibele fixatie
  • Beschermt het haar tegen vervuilende stoffen*
    *in een laboratorium getest op verontreinigende deeltjes.

Gebruik JOICO Rise Up Powder Spray

Breng direct bij de wortels aan en/of over het haar voor onmiddellijk volume en lichte textuur. Niet inademen. Vermijd contact met de ogen. Buiten bereik van kinderen houden.

Over Headmasters

Headmasters is toonaangevend op het gebied van topproducten voor het haar. Bestel daarom vandaag nog de producten van JOICO bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het JOICO kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.

‘The Healthy Hair Company’

Joico biedt al meer dan 30 jaar uitstekende haarproducten en fantastische oplossingen voor elk haartype. Joico streeft altijd naar perfectie tot in het detail. Deze haarproducten combineren kwaliteit en de nieuwste technologieën voor het creëren van mooi en gezond haar. De haarproducten herstellen en beschermen de structuur van het haar. Het merk werkt met innovatieve productlijnen met in totaal meer dan 50 producten voor elke denkbare behoefte. Naast shampoos en conditioners biedt Joico ook behandelingen aan zoals: treatments, herstellende producten en glansproducten. Er is altijd een passende oplossing voor ieder haartype.