JOICO Curl Confidence 177ml

23.20

JOICO Curl Confidence Defining Crème curl activator.

Slechts 2 resterend op voorraad

Met deze aankoop spaart u 1 punt!
Share

JOICO Curl Confidence Defining Crème, speciaal voor krullend haar. Geeft een ongelofelijke boost en ook een schitterende glans aan het haar.
Voegt hydratatie en beweging aan elke lok, zorgt voor een pluisvrije en gedefinieerde krul.

Benefits

  • Defineert, bevordert en verbetert de textuur van krullen
  • Vermindert kroezen
  • Hydrateert het haar
  • Verhoogt de glans
  • Geen plakkerige of crucnhy gevoel

Gebruik JOICO Curl Confidence

Breng de JOICO Curl Confidence aan op gewassen handdoekdroog haar en laat aan de lucht drogen, of droog met een diffuser.

Over Headmasters

Headmasters is toonaangevend op het gebied van topproducten voor het haar. Bestel daarom vandaag nog de producten van JOICO bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het JOICO kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.

‘The Healthy Hair Company’

Joico biedt al meer dan 30 jaar uitstekende haarproducten en fantastische oplossingen voor elk haartype. Joico streeft altijd naar perfectie tot in het detail. Deze haarproducten combineren kwaliteit en de nieuwste technologieën voor het creëren van mooi en gezond haar. De haarproducten herstellen en beschermen de structuur van het haar. Het merk werkt met innovatieve productlijnen met in totaal meer dan 50 producten voor elke denkbare behoefte. Naast shampoos en conditioners biedt Joico ook behandelingen aan zoals: treatments, herstellende producten en glansproducten. Er is altijd een passende oplossing voor ieder haartype.