JOICO Moisture Recovery Treatment Balm 250ml

23.10

Slechts 2 resterend op voorraad

Met deze aankoop spaart u 1 punt!
Share

JOICO Moisture Recovery Treatment Balm is een heerlijke, intensieve, hydraterende balm, die speciaal ontwikkeld is voor dik, extreem droog, krullend en ook springerig haar. Moisture Recovery Treatment Balm zorgt ervoor dat het haar zacht en glad aanvoelt. JOICO Moisture Recovery Treatment Balm geeft het haar een schitterende glans. Deze treatment heeft een heerlijke geur en is zeer zuinig in gebruik.

Gebruik Moisture Recovery Treatment Balm

Gebruik de treatment balm één keer per week, breng het product aan op handdoek droog haar. Laat de balm vervolgens 10 minuten inwerken en spoel het vervolgens goed uit.

Voor een optimaal resultaat het haar eerst wassen met de Moisture Recovery Moisturizing Shampoo en vervolgens conditioneren met de JOICO Moisture Recovery Moisturizing Conditioner.

Over Headmasters

Headmasters is toonaangevend op het gebied van topproducten voor het haar. Bestel vandaag nog de producten van JOICO bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.

You may also like…