J Beverly Hills Blue Rescue Conditioner 350ml

29.90

Rescue Colour Repair Conditioner DAMAGE CONTROL!

Met deze aankoop spaart u 1 punt!

Beschrijving

J Beverly Hills Blue Rescue Conditioner geformuleerd met bosbessen-, olijf-, provitamine B-5 en walnootextracten, herstelt Rescue Conditioner breuken en maakt je haar weer gezond en zijdezacht. Gaat vroegtijdige haar veroudering tegen en hersteld de haarvezels, voor meer kracht en glans.

Benefits:

  • PH-5
  • Reparatie en voeding
  • Voorkomt kleurvervaging
  • Versterkt de haarvezel
  • Zonder parabenen

Gebruik J Beverly Hills Blue Rescue Conditioner

Na reiniging met Rescue Shampoo een royale hoeveelheid Rescue Conditioner aanbrengen op handdoekdroog haar , beginnen met de punten en van daar uit naar de hoofdhuid toewerken, 2-3 minuten laten inwerken. Spoel uit en style verder met je favoriete J Beverly Hills producten.

Bestel J Beverly Hills online bij Headmasters

Headmasters is toonaangevend als het gaat om de beste kwaliteit producten voor je haar. Bestel vandaag nog J Beverly Hills producten.  Voor meer informatie over J Beverly Hills kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.

J Beverly Hills Blue

Met steeds veranderende schoonheidsnormen en eindeloze stylingopties, blijft de wens om er fantastisch uit te zien hetzelfde. Het optimaliseren van de schoonheidsroutine is een missie die al vanaf jonge leeftijd start, BLUE is de productlijn die meegroeit!

De nieuwste versie van de klassieke J Beverly Hills verpakking roept een gevoel van kracht en verfijning op, voor een generatie die brutaal, briljant en ook onder controle is. Compleet met producten voor alle haartypes-, en stijlen, biedt het frisse ontwerp daarmee een ongecompliceerde benadering van uw haarverzorgingsroutine. De zachte en zelfverzekerde structuur van Blue zorgt daarmee voor een krachtige verzorgingservaring.