Davines DEDE Conditioner 250ml

23.45

Voor dagelijks gebruik.

Met Orbassano Rode Selderijextract – Slow Food Presidium.
Rijk aan minerale zouten, heeft een vitaliserend effect op het haar.
Delicate conditioner voor zacht en fijn haar.

Met deze aankoop spaart u 1 punt!

Beschrijving

Davines Essential Haircare – Davines DEDE Conditioner is ontworpen vanuit een strakke combinatie van wetenschappelijke inzet van de laboratoria van Davines en de bescherming van het ambachtelijke en culturele erfgoed van de Middellandse Zee.

Davines DEDE Conditioner bestaat uit optimale formules vrij van sulfaten en parabenen, en met slechts een paar geselecteerde actieve ingrediënten bijdragen tot het behoud van de nog levende plantensoorten.

Davines heeft de producten uit de Essential Haircare serie volledig vernieuwd die stuk voor stuk zijn afgestemd op een bepaald haartype. Alle producten in de Essential Haircare Line wordt zo min mogelijk plastic gebruikt, en dan alleen gerecycled plastic. Er worden geen doosjes om de producten gedaan, om het milieu te sparen. De verpakkingen zijn praktisch en lichtgewicht en zijn gemakkelijk in het gebruik.

Gebruik van Davines DEDE Conditioner

Na gebruik van DEDE shampoo aanbrengen op handdoekdroog haar. Twee tot vijf minuten laten inwerken, doorkammen en daarna uitspoelen. Ga door met de gewenste styling.

Over Davines haarproducten

Davines streeft naar een zo leefbaar mogelijke planeet. Dit merk zet zich in voor schoonheid én sustainability, duurzaamheid. Ook bij de verpakkingen is gelet op de materialen. Bijna alle verpakkingen zijn biologisch afbreekbaar. Davines haarproducten zijn samengesteld met zuivere ingrediëmten die het haar een natuurlijke glans geven.

DEDE Conditioner van Davines online bestellen

Headmasters is toonaangevend als het gaat om de beste kwaliteit haarproducten. Bestel vandaag nog uw Essential Haircare van Davines bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk Davines kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.