Balmain Styling Powder 11 gr Voor Meer Textuur

33.00

Creëer maximaal volume vanuit de haaraanzet.

Balmain Styling Powder voor textuur in vlechten

Balmain Styling Powder is een haarpoeder dat textuur en volume aan de haaraanzet toevoegt. Voor langhoudende haarstijlen met een flexibele hold. De lichtgewicht formule geeft iedere haar textuur en creëert maximaal volume aan de haaraanzet. Geweldig voor textuur in vlechten, opgestoken kapsels of voor natuurlijk volumineuze looks met een matte en onzichtbare finish. Goed voor dagelijks gebruik en alle haartypes.

Voordelen Styling Powder

  • Creëer maximaal volume vanuit de haaraanzet
  • Direct textuur
  • Geeft definitie aan het haar

Gebruik Balmain Styling Powder

Breng aan op droog haar, gebruik de vingertoppen om het product goed bij de aanzet te verspreiden. Dit creëert onmiddellijk body, vol haar en textuur. Om meer body op de middenlengtes te creëren breng je wat Styling Powder op een borstel aan en verdeel je dit over het haar. Slechts een kleine hoeveelheid is genoeg om een geweldig resultaat te bereiken.

Backstage geheim: Om meer body en definitie toe te voegen, breng de Styling Powder aan op de lengtes van het haar en kneed het haar.

De  Balmain Styling Powder is een technologische verwezenlijking die de meest kostbare actieve ingrediënten in de hoogste concentraties verenigt: 

  • Aqua
  • Silica Silylate
  • Pvp
  • Vp/Va Copolymer
  • Alcohol
  • Sodium Benzoate
  • Citric Acid

Slechts 2 resterend op voorraad

Met deze aankoop spaart u 2 punten!

Beschrijving

Als onderdeel van het Balmain Paris fashion label heeft Balmain Hair meer dan 40 jaar geschiedenis in het combineren van haarproducten met de laatste catwalk trends. Hieronder vindt u een aantal bekende haarproducten, waaronder Balmain Styling Powder, Balmain Golden Cutting Comb, Golden Tail Comb, Comb Pocket Gold,  Professional Infrared Blowdryer, Balmain Hair Perfume, Thermal Protection Spray, Balmain Ash Toner 200ml, Balmain Session Spray Strong, Balmain Cosmetic Bag, Ash Toner, Argan Moisturizing Elixir, Dry Shampoo en de Silk Perfume.

Over Balmain Styling Powder

De shampoo en conditioners ruiken dan ook heerlijk en voeden en herstellen de natuurlijke hydratatie. Maar de Silk Perfume is echt een klassieker. Prachtig chique verpakt en daarom ook leuk om cadeau te geven. Kijk op onze webwinkel voor meer informatie over het prachtige merk Balmain.

Modehuis Pierre Balmain Couture

Balmain hair couture is onderdeel van het modehuis Pierre Balmain Couture. Pierre Balmain was een Frans couturier. Hij was in zijn generatie een van de eersten die de Franse mode ook sterk in het buitenland promootte, met name in de Verenigde Staten en Engeland. De couture staat sinds 2011 onder leiding van de jonge ontwerper Olivier Rousteing met Rihanna als zijn muze. Pierre Balmain is vandaag de dag een high end fashion merk. Dit Franse modehuis heeft nog steeds een zeer sterke uitstraling met opvallende items voor modeminnenende mannen en vrouwen.

Balmain Styling Powder verkooppunten

Balmain producten en deze Styling Powder zijn online te verkrijgen bij Headmasters Haarshop. Deze webwinkel staat bekend als de autoriteit op het gebied van haarproducten. Vooral bij kappers en stylisten is Headmasters zeer geliefd vanwege de kwaliteit, snelle levering en kennis van zaken.

Kijk daarom voor Balmain producten bij Headmasters.