Balmain Silk Perfume Vaporizer Klassiek en Luxueus

15.00

Silk Perfume Vaporizer

Speciaal voor de Silk Perfume is een Vaporizer ontworpen door Balmain Paris Hair Couture. De vaporizer geeft een klassiek luxueus Frans mode gevoel waarmee je optimaal gebruik maakt van de Silk Perfume. De Vaporizer zorgt voor een onweerstaanbare fijne mist, zoals een parfum vaporizer dat doet.

Met deze aankoop spaart u 1 punt!

Beschrijving

Als onderdeel van het Balmain Paris fashion label heeft Balmain Hair meer dan 40 jaar geschiedenis in het combineren van haarproducten met de laatste catwalk trends. Hieronder vindt u een aantal bekende haarproducten, waaronder Balmain Silk Perfume Vaporizer, Balmain Argan Moisturizing Elixir 100ml, Texturizing Volume Spray, Volume Mousse Strong, Pre Styling Cream,  Styling Powder, Balmain Golden Cutting Comb, Golden Tail Comb, Comb Pocket Gold,  Professional Infrared Blowdryer, Balmain Cosmetic Bag, Ash Toner, Argan Moisturizing Elixir, Dry Shampoo en de Silk Perfume.

Over Balmain Silk Perfume Vaporizer

De shampoo en conditioners ruiken dan ook heerlijk en voeden en herstellen de natuurlijke hydratatie. Maar de Silk Perfume is echt een klassieker. Prachtig chique verpakt en daarom ook leuk om cadeau te geven. Kijk op onze webwinkel voor meer informatie over het prachtige merk Balmain.

Modehuis Pierre Balmain Couture

Balmain hair couture is onderdeel van het modehuis Pierre Balmain Couture. Pierre Balmain was een Frans couturier. Hij was in zijn generatie een van de eersten die de Franse mode ook sterk in het buitenland promootte, met name in de Verenigde Staten en Engeland. De couture staat sinds 2011 onder leiding van de jonge ontwerper Olivier Rousteing met Rihanna als zijn muze. Pierre Balmain is vandaag de dag een high end fashion merk. Dit Franse modehuis heeft nog steeds een zeer sterke uitstraling met opvallende items voor modeminnenende mannen en vrouwen.

Balmain Silk Perfume Vaporizer verkooppunten

Balmain producten en deze Silk Perfume Vaporizer  zijn online te verkrijgen bij Headmasters Haarshop. Deze webwinkel staat bekend als de autoriteit op het gebied van haarproducten. Vooral bij kappers en stylisten is Headmasters zeer geliefd vanwege de kwaliteit, snelle levering en kennis van zaken.

Kijk daarom voor Balmain producten bij Headmasters.