Balmain Summer Care Collection Limited Edition

89.95

Balmain Summer Care Collection nu leverbaar in Limited Edition. Deze Summer Care Collection van Balmain neemt je mee naar de perfecte zomerdag! test
De luxe witte pouch met turquoise binnenkant is perfect om alle benodigheden voor de zomer in te bewaren! Bevat drie Balmain Paris Hair Couture bestsellers die optimale voeding bieden voor haar dat is blootgesteld aan de zon, zee of chloor en een Detangling Brush om hanteerbare, zachte en glanzende beach waves mee te creëren.

Inhoud Balmain Summer Care Collection:

  • Detangling Brush, Voor handelbaar, zacht haar
  • Sun Protection Spray (200 ml), UVA en UVB bescherming
  • Moisturizing shampoo (50 ml), Diep voedende shampoo
  • Moisturizing conditioner (50 ml), Revitaliserende en voedende conditioner

Slechts 2 resterend op voorraad

Met deze aankoop spaart u 4 punten!

Beschrijving

Als onderdeel van het Balmain Paris fashion label heeft Balmain Hair meer dan 40 jaar geschiedenis in het combineren van haarproducten met de laatste catwalk trends. Hieronder vindt u een aantal bekende haarproducten, waaronder de Balmain Summer Care Collection, Ash Toner, Argan Moisturizing Elixir, Dry Shampoo en de Silk Perfume.

Balmain Summer Care Collection in Limited Edition

De shampoo en conditioners ruiken heerlijk en voeden en herstellen de natuurlijke hydratatie. Maar de Silk Perfume is echt een klassieker. Prachtig chique verpakt en daarom ook leuk om cadeau te geven. Kijk op onze webwinkel voor meer informatie over het prachtige merk Balmain.

Pierre Balmain Couture

Balmain hair couture is onderdeel van het modehuis Pierre Balmain Couture. Pierre Balmain was een Frans couturier. Hij was in zijn generatie een van de eersten die de Franse mode ook sterk in het buitenland promootte, met name in de Verenigde Staten en Engeland. De couture staat sinds 2011 onder leiding van de jonge ontwerper Olivier Rousteing met Rihanna als zijn muze. Pierre Balmain is vandaag de dag een high end fashion merk. Dit Franse modehuis heeft nog steeds een sterke uitstraling met opvallende items voor modeminnenende mannen en vrouwen.

Balmain verkooppunten

Balmain haarproducten zijn online te verkrijgen bij Headmasters Haarshop. Deze webwinkel staat bekend als de autoriteit op het gebied van haarproducten. Vooral bij kappers en stylisten is Headmasters zeer geliefd vanwege de kwaliteit, snelle levering en kennis van zaken.

Kijk daarom voor Balmain producten bij Headmasters.