Balmain Limited Edition Summer Set

62.00

Balmain Limited Edition Summer Set is de ultieme collectie voor care en styling met een accessoire twist. De set bevat de  Limited Edition Hair Barrette Medium, Moisturizing Styling Cream en Texturizing Salt Spray.

Slechts 2 resterend op voorraad

Met deze aankoop spaart u 3 punten!
Share

Balmain Limited Edition Summer Set is de ultieme collectie voor care en styling met een accessoire twist. De Moisturizing Styling Cream reguleert het vochtgehalte in het haar, geeft glans en accentueert golven in het haar. In combinatie met de beach-ready lift van de Texturizing Salt Spray wordt een volumineuze en stralende look gecreëerd. Finish de look met de Limited Edition Hair Barrette. Een pronkstuk dat kan worden gebruikt om een pony naar achteren vast te zetten of een half-up, half-down look te creëren.

Benefits

  • Complete styling en accessoires set
  • Creëert de ultieme volume en glans
  • Inclusief Limited Edition Hair Barrette accessoire

Balmain Cosmetic verkooppunten

Balmain haarproducten zijn online te verkrijgen bij Headmasters Haarproducten. Deze webwinkel staat bekend als de autoriteit op het gebied van haarproducten. Vooral bij kappers en stylisten is Headmasters zeer geliefd vanwege de kwaliteit, snelle levering en kennis van zaken.

Kijk daarom voor Balmain producten bij Headmasters.