Balmain Cosmetic Bag Spring-Summer 2017 Limited Edition

32.50

De Balmain Cosmetic Bag Spring-Summer 2017 in Limited Edition. De oogverblindende pailletten jurken van de Balmain Spring-Summer 2017 Womenswear collectie vormden de inspiratie voor de Limited Edition Cosmetic Bag van dit seizoen!

Het nieuwe ontwerp combineert bronze en gouden tinten op een elegante manier en is voorzien van een aantal gouden kettinkjes geïnspireerd op de glitterende jurken van de Spring-Summer 2017 show.

Inhoud Balmain Cosmetic Bag

  • Limited edition Cosmetic bag
  • Geïnspireerd op de Balmain Spring-Summer 2017 collectie
  • Bevat Silk Perfume 50 ml, Texturizing Salt Spray 50 ml en een witte styling kam.

Slechts 1 resterend op voorraad

Met deze aankoop spaart u 2 punten!

Beschrijving

Als onderdeel van het Balmain Paris fashion label heeft Balmain Hair meer dan 40 jaar geschiedenis in het combineren van haarproducten met de laatste catwalk trends. Hieronder vindt u een aantal bekende haarproducten, waaronder de Balmain Summer Care Collection, Balmain Cosmetic Bag, Ash Toner, Argan Moisturizing Elixir, Dry Shampoo en de Silk Perfume.

Balmain Cosmetic Bag Spring-Summer 2017  in Limited Edition

De shampoo en conditioners ruiken dan ook heerlijk en voeden en herstellen de natuurlijke hydratatie. Maar de Silk Perfume is echt een klassieker. Prachtig chique verpakt en daarom ook leuk om cadeau te geven. Kijk op onze webwinkel voor meer informatie over het prachtige merk Balmain.

Modehuis Pierre Balmain Couture

Balmain hair couture is onderdeel van het modehuis Pierre Balmain Couture. Pierre Balmain was een Frans couturier. Hij was in zijn generatie een van de eersten die de Franse mode ook sterk in het buitenland promootte, met name in de Verenigde Staten en Engeland. De couture staat sinds 2011 onder leiding van de jonge ontwerper Olivier Rousteing met Rihanna als zijn muze. Pierre Balmain is vandaag de dag een high end fashion merk. Dit Franse modehuis heeft nog steeds een zeer sterke uitstraling met opvallende items voor modeminnenende mannen en vrouwen.

Balmain Cosmetic verkooppunten

Balmain haarproducten zijn online te verkrijgen bij Headmasters Haarshop. Deze webwinkel staat bekend als de autoriteit op het gebied van haarproducten. Vooral bij kappers en stylisten is Headmasters zeer geliefd vanwege de kwaliteit, snelle levering en kennis van zaken.

Kijk daarom voor Balmain producten bij Headmasters.