VITAIA Silky Hair Affair

30.00

  • Jouw geluksmoment voor sterk en glanzend haar
  • Met o.a. Keratine, MSM, Fo-Ti en Biotine
  • Sterk haar vanaf de wortel
  • MSM helpt jouw lijf om collageen en keratine te produceren, voor het behoud van gezond haar
  • Fo-Ti draagt bij aan intense kleur van jouw haar
  • Inhoud 60 capsules

Op voorraad

Met deze aankoop spaart u 2 punten!

Beschrijving

VITAIA Silky Hair Affair is het beste supplement voor je haar met de perfecte dosering werkzame ingrediënten. Zonder voldoende vitamines en mineralen in je lichaam kunnen je lokken er saai en breekbaar uitzien en kun je zelfs last hebben van haarverlies. Naast Biotine zitten er nog meer belangrijke ingrediënten in ‘Silky Hair Affair’. Eén daarvan is MSM.

MSM helpt jouw lichaam om collageen en keratine te produceren. Beiden zijn essentieel voor het behoud van gezonde lokken. MSM wordt het ‘schoonheidsmineraal’ genoemd omdat het binnen twee weken de dikte van je haar verhoogt. Keratine is bij velen al bekend, het is een structuur eiwit wat zorgt voor gezonde en sterke nagels, een mooie huid en sterk haar. Een ander belangrijk ingrediënt is PABA; een vitamine-achtige stof die de gezondheid van huid, haren en nagels ondersteunt.

Wees lief voor jouw lokken met ‘Silky Hair Affair’!

BELANGRIJKSTE INGREDIËNTEN

Vitamine A

Staat bekend als de anti-infectie vitamine. Van belang bij de groei, het gezichtsvermogen en de gezondheid van huid en tandvlees.

Biotine

Speelt een belangrijke rol bij de gezondheid van onze huid, haar en nagels en voor een goed functionerend zenuwstelsel.

Keratine

Een eiwit dat voornamelijk dient voor stevigheid en bescherming van de huid, je haar en nagels. Het vervangt de verloren proteïne, zodat je haar weer glanst, zacht wordt en perfect in model valt.

Fo-Ti

Traditioneel Chinees kruid, bevordert de haargroei en geeft je haar een kleurboost.

Zink

Belangrijk bij de opbouw van eiwitten en zorgt daarmee voor de groei en vernieuwing van weefsel. Zink zorgt ook voor gezonde botten, haar en huid, en een goed geheugen.

Gebruik VITAIA Silky Hair Affair

2 capsules per dag, neem in met water of voeding.

Over Headmasters

Headmasters is toonaangevend op het gebied van topproducten voor het haar. Bestel vandaag nog de producten van VITAIA bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.