VITAIA Love at First Bite

25.00

  • Voel weer liefde voor je haar!
  • Met o.a. biotine en collageen voor sterk haar
  • Verbeterde elasticiteit en glans van jouw haar
  • Heerlijk zoete passievruchtsmaak
  • Inhoud 60 gummies

Op voorraad

Met deze aankoop spaart u 1 punt!

Beschrijving

VITAIA Love at First Bite smaken niet alleen verrukkelijk, deze heerlijke gummies verrichten ook nog eens wonderen voor jouw haar! ‘Love at First Bite’ houdt je haren sterk en glanzend. De verschillende vitamines en mineralen zijn speciaal voor jouw haar, huid en nagels, sterke botten en voor het gezichtsvermogen. De antioxidanten in ‘Love at First Bite’ ondersteunen het immuunsysteem.

Biotine voedt het haar van binnenuit en draagt bij aan de haargroei. PABA is een vitamine-achtige stof die de gezondheid van huid, haren en nagels ondersteunt. Het helpt bij het behouden van de normale haarkleur en stelt de eerste grijze haren nog even uit! Silicium speelt een rol in de aanmaak van de eiwitten keratine en collageen, en ondersteunt daarmee de conditie van je haar.

Snoep verstandig, eet een gummy!!

BELANGRIJKSTE INGREDIËNTEN

Vitamine A

Staat bekend als de anti-infectie vitamine. Van belang bij de groei, het gezichtsvermogen en de gezondheid van huid en tandvlees.

Biotine

Speelt een belangrijke rol bij de gezondheid van onze huid, haar en nagels en voor een goed functionerend zenuwstelsel.

Foliumzuur

Belangrijk voor de groei en goede werking van het lichaam en voor de aanmaak van witte en rode bloedcellen.

Vitamine E

Een antioxidant, Vitamine E beschermt de cellen, bloedvaten, organen, ogen en weefsel. Vitamine E speelt ook een rol bij het regelen van de stofwisseling in de cel.

Zink

Belangrijk bij de opbouw van eiwitten en zorgt daarmee voor de groei en vernieuwing van weefsel. Zink zorgt ook voor gezonde botten, haar en huid, en een goed geheugen.

Gebruik VITAIA Love at First Bite

2 gummies per dag.

Over Headmasters

Headmasters is toonaangevend op het gebied van topproducten voor het haar. Bestel vandaag nog de producten van VITAIA  bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.