Unite Elevate Mousse 175ml

27.80

DENK: NEW AGE VOLUME!
Het beste uit de 80’s komt terug! De klassieke mousse krijgt een moderne make-over. Geen retro crunchy mousse, maar een innovatieve, gewichtsloze foam die het haar lift voor een volle bos gezonde, pluisvrije lokken met een zachte bewegelijke finish.

Slechts 1 resterend op voorraad

Met deze aankoop spaart u 1 punt!
Share
  • Geeft volume, shine en all-day hold
  • Multifunctioneel: hydrateert, beschermt en verzorgt
  • Mousse memory reactiveert de styling hold
  • UV en heat protectie

VOORDELEN: De beschermende argan olie in de ELEVATE Mousse beschermt het haar tegen UV stralen en hitte van stylingtools om het haar gezond en glanzend te houden gedurende zelfs de langste dagen!

GEBRUIK: Het gebruik van ELEVATE Mousse is zeer eenvoudig. Eerst goed schudden en een hoeveelheid ter grote van een golfbal aanbrengen op de handpalm. Vervolgens aanbrengen van haaraanzet tot de punten en droog föhnen om volume te creëren. Niet vergeten, hoe meer je gebruikt, hoe meer hold en textuur je creëert. The sky is the limit!

Style van Unite online bestellen

Headmasters is toonaangevend als het gaat om de beste producten voor uw haar. Bestel vandaag nog de style producten van Unite bij Headmasters. Voor meer informatie over het merk Unite kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.