Wylera Automatic Wireless Hair Curler Pink

124.95

Uitverkocht

Categorie:

Beschrijving

Wylera Automatic Wireless Hair Curler Pink is een revolutie in het krullen van je haar. De kleine, handzame, keramische krultang is volledig draadloos, gemakkelijk voor gebruik onderweg en voor een style die lang meegaat.

Maak makkelijk en snel krullen die de hele dag blijven zitten. Met het gladde keramische warmte element voor een gelijkmatige warmteverdeling. Het keramische oppervlak en de instellingen om de temperatuur in te stellen creëren pluisvrije en zijdezachte golven en krullen.

De Wylera Automatic Wireless Hair Curler Pink is voorzien van twee draairichtingen om het gemakkelijk beide kanten van het hoofd te bewerken. Met 30 seconden opwarmtijd ben je sneller dan ooit gestyled! De Dreamwave is volledig draadloos en krult je haar automatisch!

Je kunt de richting van je haarkrullen (links of rechts) regelen, evenals de temperatuur en de tijd waarop de Dreamwave je haar krult.

Gebruik Wylera Automatic Wireless Hair Curler Pink

Houd de aan / uit knop gedurende 2 seconden ingedrukt om het apparaat in te schakelen totdat je een pieptoon en het LCD-scherm aangaat.

Druk eenmaal op de rechtse ronde knop gemarkeerd aan / uit instellingen om te kiezen tussen temperatuur en richting.

Nadat de instellingen zijn gekozen, drukt u op de pijl (ronde knop links) om de waarde in te stellen.

Het verwarmingssymbool van het apparaat knippert tijdens het verwarmen. Zodra het uw temperatuurinstelling bereikt, stopt het symbool met knipperen en hoort u een piep – piep om u te laten weten dat het nu is bereikt. Neem een plukje haar en leg deze in de Hair Curler en druk op de grote knop, deze krult het haar, als de Hair Curler twee keer piept dan kun u de knop loslaten de de Hair Curler uit het haar verwijderen.