Max Pro Xperience Föhn Zwart

99.00

De Xperience föhn van Max Pro is een professionele haar styling tool en uniek in zijn categorie.  De föhn biedt de gebruiker een goede grip dankzij het verfijnde rubber waar de behuizing van gemaakt is.

De Xperience Föhn is een professionele haar styling tool en uniek zijn soort.

De Xperience föhn van Max Pro is een professionele haar styling tool en uniek in zijn categorie. De föhn biedt de gebruiker een goede grip dankzij het verfijnde rubber waar de behuizing van gemaakt is.

Zo beschikt de föhn over een krachtige AC Motor met speciale M Power dat zorgt voor een snelle luchtstroom. Dit is een speciale technologie dat het haar nog sneller droogt en ervoor zorgt dat de motor een nog langere levensduur heeft.

Daarnaast heeft de föhn 2 luchtsnelheden en 3 warmtestanden welke afzonderlijk van elkaar van elkaar regelbaar zijn.

De Max Pro Xperience föhn produceert negatieve ionen, waardoor de droogtijd wordt verkort. De negatieve ionen dringen diep door tot in het haar en zorgen ervoor dat het haar van binnenuit gedroogd wordt. Ook zorgen de negatieve ionen ervoor dat de natuurlijke vochtbalans op peil wordt gehouden.

Door de zachte keramische technologie worden de haarschubben gesloten en wordt het haar gladgestreken en verzorgd waardoor het een rustgevende look creëert.

Voor elk haartype
De Max Pro Xperience föhn is geschikt voor elk haartype.

Levenslange garantie
Alle producten van Max Professional hebben na registratie levenslange garantie.

Uitverkocht