Max Pro Steam Straightener by MOHI

159.95

De Max Pro Steam is de stoom stijltang van het moment. Of u hem nu gebruikt in de kapsalon of thuis u zult het verschil merken en verstelt staan van zijn lichte gewicht.

De Max Pro Steam is een professionele stoom stijltang met titanium platen.

De Max Pro STEAM is een stijltang met 100% titanium platen en werkt op stoom/water en in samenwerking met het bijgeleverde MOHI serum. Dankzij de werking van de stoom voelt je haar na het stijlen zijdezacht aan en heeft het een natuurlijke glans. De Max Pro STEAM maakt gebruik van negatieve ionen-technologie die krullen neutraliseert en statisch haar elimineert waardoor je haar er zacht en gezond uit zal zien. Je kunt direct een krullende of golvende look creëren en met deze veelzijdige stylingtool is je haar altijd gezond, zijdezacht en antistatisch.

Voor elk haartype
De Max Pro STEAM warmt snel en gelijkmatig op en kan via het handige LCD-display ingesteld worden tussen de 150°C en 230°C. Hierdoor is de Max Pro STEAM geschikt voor elk haartype.

Veilig
Naast dat de Max Pro STEAM gemakkelijk te gebruiken is, is deze ook veilig. Door zijn automatische shut-off functie valt de stijltang automatisch uit na 60 minuten ongebruikt te zijn. Dankzij het dubbele voltage kun je de Max Pro STEAM ook gebruiken in het buitenland.

Levenslange Garantie
Alle producten van Max Professional hebben na registratie levenslange garantie.

Uitverkocht