Max Pro Gloss Stijltang Zwart

69.95

Met de Max Pro Gloss stijltang in huis bent u verzekerd van een unieke stijltang. De behuizing van de stijltang is gemaakt van verfijnd rubber en u kunt er gemakkelijk krullen mee maken.

De Max Pro Gloss Stijltang is een professionele stijltang met keramische platen.

De Max Pro Gloss stijltang is een professionele haar styling tool en uniek in zijn soort. De behuizing van de Max Pro Gloss stijltang is gemaakt van verfijnd rubber waardoor de stijltang zacht aanvoelt. Door het materiaal is de grip op de stijltang beter dan de gemiddelde stijltang en gewild onder de professionals (kappers en haar stylisten).

De Max Pro Gloss stijltang is voorzien van een LED display. Zodra het LED lampje op ‘groen’ springt dan is de stijltang klaar voor gebruik. Naast stijlen is de Gloss stijltang ook geschikt voor het creëren van krullen. De negatieve ionen die vrijkomen tijdens het gebruik van de stijltang zorgen ervoor dat de haarschubben sluiten, hierdoor krijgt u een zacht en glanzend resultaat en blijft je coupe langer in model. Bovendien is dit gezonder voor het haar.

De platen van de Gloss stijltang zijn gemaakt van 100% keramiek, dit ten opzichte van vele andere stijltangen die enkel voorzien zijn van een coating/laag keramiek. Hierdoor slijt de stijltang niet en is hij uitermate geschikt voor dik, krullend maar ook stevig haar. De stijltang is te verkrijgen in de kleuren sapphire blue, brink pink en zwart.

Voor elk haartype
Vanwege de verstelbare temperatuur tot 230°C is de tang geschikt voor elk haartype. De stijltang heeft dubbele voltage waardoor deze ook in het buitenland kan worden gebruikt. De stijltang is binnen 8 seconden klaar voor gebruik.

Veilig
Naast dat de stijltang gemakkelijk te gebruiken is, is deze ook veilig. Door zijn automatische shut-off functie valt de stijltang automatisch uit na 60 minuten ongebruikt te zijn.

Levenslange Garantie
Alle producten van Max Professional hebben na registratie levenslange garantie.

 

Uitverkocht