34% korting

L’Oréal Steampod Retail Stijltang

244.00 159.99

De 1e professionele steam straightener die gebruik maakt van stoom om een glad resultaat met hoge glans te creëren. Steampod kan gebruikt worden om bestaande föhn services te verbeteren of nieuwe in-salon service ervaringen te creëeren. De stylingsmogelijkheden zijn eindeloos: te gebruiken voor het creëren van stijl, golvend of krullend haar en geschikt voor zowel lang als kort haar. Geschikt voor alle haartypen. Ook toepasbaar op zeer beschadigd haar door het voedende effect. De kracht van de steam straightener en het ultieme herstel van de door stoom geactiveerde pro-keratine technologie.

Spiegelende glans en natuurlijke beweging.

Ultieme verzorging. Gladde langer houdbare resultaten.Opent de schubbenlaag en zorgt ervoor dat het product tot op de haarvezel binnendringt. Zorgt voor een verzorgende werking tot in het haar. Verdeelt het haar gelijkmatig voor optimaal contact met de keramische platen. De haarlok dient slechts 1 à 2 keer door de Steampod gehaald te worden in tegenstelling tot 3 à 4 keer bij een klassieke stijltang. Contact met de platen is verzekerd van aanzet tot punten voor natuurlijke beweging van het haar. De temperatuur kan worden aangepast afhankelijk van de gevoeligheid van het haar. Maakt de haarvezel glad wat zorgt voor een spiegelende glans.

Gebruiksaanwijzing:

Breng het product aan op handdoekdroog haar (crèmes + serum volgens de gevoeligheid van het haar). De kracht van de stoom opent de schubbenlaag en bereidt het haar voor op de behandeling door het geleidelijk bloot te stellen aan de warmte van 100˚C (stoom) tot 180˚C (platen).
De bestanddelen worden door stoom geactiveerd en dringen vervolgens door tot op de haarvezel. De mechanische werking van de platen sluit de schubbenlaag en maakt het haar langdurig glad. Deze 4 stappen van de steam straightening behandeling verzekeren een prachtig resultaat.

Uitverkocht