10% korting

GHD Aura Föhn

265.00 239.00

Slechts 2 resterend op voorraad

Met deze aankoop spaart u 12 punten!

Beschrijving

ghd aura

De ghd aura™  is een föhn gemaakt om onze manier van haar stylen te veranderen! ghd aura™ is ontwikkeld door het ghd onderzoek- en ontwikkelingteam in Cambridge en de salons en stylisten die het hebben uitgeprobeerd beschrijven het als een revolutionair product.

ghd’s global creative director Sam McKnight – die ghd aura™ vorig seizoen tijdens London Fashion Week gebruikte – zegt: de “ghd aura™ geeft prachtige glans en luxueus volume… I love it. Een product dat het haar droogt en tegelijkertijd stijlt – ghd aura™ is echt anders. Het beste aan ghd aura™ is het volume en de glans dat ermee wordt gecreëerd.”

“De föhn voelt anders aan én ziet er anders uit. Er zijn dan ook een aantal belangrijke voordelen die ik bij eerdere producten niet heb gezien, ”  zegt Ken Picton, bekroonde salon eigenaar en ghd’s nieuw benoemde UK opleidingsambassadeur. “De resultaten zijn buitengewoon. Voor jonge onervaren stylisten in ons team zal het gemakkelijker worden om een mooi geföhnd kapsel te creëren. Meer ervaren stylisten krijgen de kans om creatiever te zijn met behulp van ghd aura™. Ik weet zeker dat de ghd aura de kappersbranche voorgoed verandert™.”

 De voordelen en kenmerken zijn:

  • Controle: gloednieuwe Laminair™ technologie zorgt voor een 65% meer geconcentreerde luchtstroom. Hierdoor kan er op één segment van het haar gewerkt worden zonder dat de andere secties geraakt worden waardoor de stylist met uitzonderlijke precisie en controle kan stylen.
  • Glans: in tegenstelling tot andere haardrogers, blaast de Laminair™ technologie de haren in één en dezelfde richting waardoor een geconcentreerde luchtstroom ontstaat van gelijke kracht en temperatuur wat resulteert in ultra zacht haar en 38% meer glans*.
  • Volume: de Cool-Wall™ technologie zorgt ervoor dat de behuizing en het mondstuk aangeraakt kunnen worden bij 44˚C, versus 126˚C. Ook kan er veel dichter op de hoofdhuid gewerkt worden voor een waanzinnig root-lift effect en ongekend volume. Dit zorgt voor het inlocken van het effect terwijl het haar droogt.
  • Stil: de volgende generatie borstelloze motor maakt de ghd aura™ kleiner, lichter en 60% stiller.
  • Economisch: ghd aura™ zorgt voor een reductie van 17% van het energieverbruik in tegenstelling tot traditionele haardrogers.