Balmain Golden Styling Comb Limited Edition

48.00

Golden Comb Collection, 14-karaats verguld

Over Balmain Golden Styling Comb

Balmain Paris Hair Couture heeft een unieke Golden Comb Collection ontwikkeld, verguld met 14-karaats goud en bestaande uit drie specifieke kammen die ideaal zijn voor professioneel gebruik.De Professionele 14-karaats vergulde gouden Styling Comb met wijde tanden.
Geschikt voor het ontklitten en stylen van het haar. De professionele Styling Comb heeft een unieke vorm die geschikt is voor ieder haartype. De kam geeft textuur en glans en maakt het haar minder pluizig. De wijde tanden zijn perfect voor het ontwarren van nat haar, zonder haren uit te trekken of af te breken. Ontworpen volgens de hoogste kwaliteitseisen.

  • 14K goud verguld
  • Professionele Styling Comb
  • Geeft het haar body en glans

Bestel Balmain producten voordelig bij Headmasters!

Slechts 1 resterend op voorraad

Met deze aankoop spaart u 2 punten!

Beschrijving

Als onderdeel van het Balmain Paris fashion label heeft Balmain Hair meer dan 40 jaar geschiedenis in het combineren van haarproducten met de laatste catwalk trends. Hieronder vindt u een aantal bekende haarproducten, waaronder de Balmain Golden Styling Comb, Balmain Hair Perfume, Balmain Thermal Protection Spray, Balmain Ash Toner 200ml, Balmain Session Spray Strong 75ml, Balmain Cosmetic Bag, Balmain Cosmetic Styling Bag, Ash Toner, Argan Moisturizing Elixir, Dry Shampoo en de Silk Perfume.

Over Balmain Golden Styling Comb.

De shampoo en conditioners ruiken dan ook heerlijk en voeden en herstellen de natuurlijke hydratatie. Maar de Silk Perfume is echt een klassieker. Prachtig chique verpakt en daarom ook leuk om cadeau te geven. Kijk op onze webwinkel voor meer informatie over het prachtige merk Balmain.

Modehuis Pierre Balmain Couture

Balmain hair couture is onderdeel van het modehuis Pierre Balmain Couture. Pierre Balmain was een Frans couturier. Hij was in zijn generatie een van de eersten die de Franse mode ook sterk in het buitenland promootte, met name in de Verenigde Staten en Engeland. De couture staat sinds 2011 onder leiding van de jonge ontwerper Olivier Rousteing met Rihanna als zijn muze. Pierre Balmain is vandaag de dag een high end fashion merk. Dit Franse modehuis heeft nog steeds een zeer sterke uitstraling met opvallende items voor modeminnenende mannen en vrouwen.

Balmain Golden Styling Comb verkooppunten

Balmain haarproducten en deze Golden Styling Comb zijn online te verkrijgen bij Headmasters Haarshop. Deze webwinkel staat bekend als de autoriteit op het gebied van haarproducten. Vooral bij kappers en stylisten is Headmasters zeer geliefd vanwege de kwaliteit, snelle levering en kennis van zaken.

Kijk daarom voor Balmain producten bij Headmasters.