SHOW Beauty Divine Thickening Lotion 150ml

52.00

Goddelijke verdikkende lotion

Met deze aankoop spaart u 3 punten!

Beschrijving

SHOW Beauty Divine Thickening Lotion is een verjongende en voedende verdikkingslotion. Breidt de diameter van het haar uit en zorgt daarmee voor een langdurige hold, geeft het haar een schitterende glans.

Een unieke samenstelling van proteïnerijk botanisch extract en Pro-vitamine B doordringen elke streng haar. Verdikt, hydrateert en beschermt het haar.
Tarwe-eiwit voegt essentiële aminozuren toe om het haar naar zijn natuurlijke textuur te herstellen. UVA/UVB beschermen het haar tegen de hitte van het stylen en vertraagt het vervagen van gekleurd haar.

Een uniek eiwitrijk botanisch blend-extract van aloë vera, mango, kiwi en gemberlelie omhult elk haar en biedt volledige verzadiging met superieure hold en ook een intense glans.

Gebruik SHOW Beauty Divine Thickening Lotion

Breng een paar pompjes aan op handdoek droog haar  halverwege de lengte tot de uiteinden en masseer het product vervolgens in het haar. Style vervolgens naar wens. Dit product is door warmte geactiveerd, voor het beste resultaat breng je warmte aan na gebruik.

Over Headmasters

Headmasters is toonaangevend op het gebied van topproducten voor het haar. Bestel vandaag nog de producten van SHOW Beauty bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.