SHOW Beauty Moment By SHOW Candle 200g

52.00

Met deze aankoop spaart u 3 punten!
Share

Moment By SHOW Beauty is een evocatieve kaars met de voordelen van een soja-wasmengeling die is geparfumeerd met de originele zachte tonen van het SHOW Beauty-assortiment. Met de hand gemaakt in het Verenigd Koninkrijk, onthult het toptonen van koffie, rozenknop en karamel, frisse middentonen van nectarine, lelie en violet, en decadente basisnoten van Madagaskar vanille, kokos en sandelhout.

Gebruik SHOW Beauty Moment By Show Candle

  • Als je de geurkaars voor de eerste keer brandt,  laat je de kaars minimaal 1 uur branden en maximaal 1,5 uur. Hierdoor activeer je de wax en geur, het lont raakt verzadigd met de geurende wax.
  • Check bij aansteken of het lont niet te lang is, optimaal is het steeds af te knippen tot ongeveer 5 mm. Dit voorkomt roetvorming en walm.
  • Elke keer als je de kaars aan hebt, laat je de kaars minimaal branden totdat de bovenkant van de wax geheel gesmolten is.
  • In het algemeen een geurkaars liever niet langer dan 3 uur laten branden. De gesmolten wax blijft ook na het uitblazen nog lang nageuren en het voorkomt te hoge temperaturen die nadelig kunnen zijn voor de kwaliteit van de geur.
  • Moment By SHOW Candle heeft een brandtijd van 40 à 50 uur.