20% korting

Medavita Male Anti-Hair Loss Treatment 100ml

64.00 51.20

Anti-haarverlies intensieve behandeling voor heren

DOEL: Intensieve behandeling die haarverlies bij mannen voorkomt en afremt, het haar herwint zijn kracht.

WERKING: De lotion stimuleert de groei en verstevigt de aanhechting van het haar in het haarzakje, waardoor de levensduur van het haar wordt verlengd. Verrijkt met het Serenoa repens extract, een krachtige remmer van ontstekingen en de 5alfa-reductase, deze is verantwoordelijk voor alopecia androgenetica (meest voorkomende vorm van mannelijk haarverlies) en ontstekingen. De talrijke plantenextracten in de formule hebben een krachtige antioxiderende werking en verhogen de doorbloeding van de hoofdhuid en de circulatie in de haarvaten. Het haar herwint zijn kracht, de stofwisseling van de haarwortel wordt gestimuleerd en de hoofdhuid optimaal gehydrateerd. Lotion Concentrée is verrijkt met Naturalis Essentiae, een exclusieve bron van essentiële actieve ingrediënten.

INDICATIE: Geschikt voor de hoofdhuid van de man, speciaal aanbevolen voor mannen met een trage doorbloeding van de hoofdhuid en slechte circulatie in de haarvaten.

HOE TE GEBRUIKEN: Na het wassen met anti-haarverlies shampoo voor heren, de lotion direct op de hoofdhuid aanbrengen. Masseer de lotion zachtjes in met een cirkelvormige bewegingen en niet uitspoelen.

Slechts 1 resterend op voorraad

Met deze aankoop spaart u 3 punten!
Categorieën: , Tags: ,