50% korting

Medavita Male Anti-Hair Loss Treating Shampoo 250ml

17.40 8.70

DOEL: Intensieve behandeling die haarverlies bij mannen voorkomt en afremt.

WERKING: De shampoo reinigt het haar en de hoofdhuid. Het stimuleert de haargroei en verbetert de capillaire circulatie. Het gaat vettigheid van de hoofdhuid tegen wat veelal samen gaat met haarverlies bij mannen. Dunner wordend haar, dat meer is blootgesteld aan externe agressie, wordt beschermd, versterkt en gestimuleerd om te groeien. De stimulatie wordt veroorzaakt door het Moringa extract, terwijl het Serenoa repens extract de 5alfa-reductase remt, dit is het enzym dat verantwoordelijk is voor alopecia androgenetica (meest voorkomende vorm van mannelijk haarverlies) en ontstekingen. Essentiele oliën van gember, kaneel en kurkuma verbeteren de capillaire circulatie. De shampoo is verrijkt met essentiële actieve bestanddelen van Lotion Concentrèe.

INDICATIE: Speciaal aanbevolen voor een gespannen hoofdhuid met trage capillaire circulatie. Het voorkomt, remt en bestrijdt haaruitval.

HOE TE GEBRUIKEN: Gelijkmatig over de hoofdhuid verdelen en zachtjes inmasseren met de vingertoppen, vervolgens zorgvuldig uitspoelen.

*Voor een optimaal effect handdoek droog haar behandelen met Anti-haarverlies intensieve behandeling voor heren.

Op voorraad