31% korting

Heliplex Fly With Me Travelset

36.00 25.00

De HELIPLEX driedelige Fly With Me Kit maakt het gemakkelijk om de ware kracht van Helichrysum overal mee naartoe te nemen. Dit is de ultieme oplossing voor onderweg om beschadigd haar weer op te bouwen en te herstellen.

Slechts 1 resterend op voorraad

Met deze aankoop spaart u 1 punt!
Categorie:

Beschrijving

Heliplex Fly With Me Travelset bevat:

Prep for Plex Shampoo 100ml
One Step Bond Complex 50ml
Pro Mist 30ml

Prep for Plex Shampoo: Prep for Plex Shampoo is samengesteld met hetzelfde essentiële molecuul dat wordt gebruikt in One Step Bond Complex en met Helichrysum Italicum en is een fundamentele reinigingspreparaat die helpt bij het verwijderen van onzuiverheden uit het haar en het in balans brengt van het talg op de hoofdhuid. Te gebruiken ter voorbereiding op One Step Bond Complex. Voor alle haartypes.

One Step Bond Complex: HELIPLEX One Step Bond Complex bestaat uit 2 acties die het gemakkelijker maken om zwavelbruggen (sulfidebindingen) in haar te herstellen die worden verbroken door constante blootstelling aan chemische stoffen zoals kleuren, bleken, permanenten en / of mechanische belasting. HELIPLEX voorkomt schade aan haarvezels voordat ze verschijnen, door nieuwe verbindingen te creëren en bestaande te versterken, elasticiteit en kracht aan het haar toe te voegen, terwijl de structuur intact blijft.

Pro Mist: Een fijne mistspray, geformuleerd met Helichrysum Italicum, die het haar glanzend, zacht en zijdeachtig maakt, zonder het haar te verzwaren. Gebruik als afwerkingsproduct na HELIPLEX One Step Bond Complex om de lokken verder te verzegelen.

Voor alle haartypes.