10% korting

Triphasic Progressive 16 x 5,5ml

100.50 90.45

Slechts 1 resterend op voorraad

Met deze aankoop spaart u 5 punten!
Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Triphasic Progressive van Rene Furterer word gebruikt bij progressieve haaruitval. Daar zijn de haarcyclussen korter en het haarkapitaal loopt daarmee voortijdig leeg. De Triphasic Progressive formule, met 3 actieve fasen, werkt op de 3 stappen van de levenscyclus van het haar (ontstaan, groei en ook maturiteit) om de haaruitval af te remmen, de groei stimuleren en de levensduur van het haar verlengen. Vanaf de 1ste maand wordt het haar voller en is de hoofdhuid ook minder goed zichtbaar. +7490 haren na 3 maanden behandeling.

Behandeling n°1 van de haaruitval in Frankrijk*. *in omzet volgens IMS jaar 2016

  • Verlengt en reguleert de cycli
  • Remt haaruitval zichtbaar af

Gebruik Triphasic Progressive

Breng na het wassen met de Triphasic stimulerende shampoo een volledige ampul aan scheiding per scheiding op een schone en vochtige hoofdhuid. Masseer vervolgens met ronde bewegingen in om het product te laten inwerken, met de exclusieve masserende aanbrengdop.

-2 maal per week in de 1e maand
-1 maal per week de 2 volgende maanden

Over Headmasters

Headmasters is toonaangevend op het gebied van topproducten voor het haar. Bestel vandaag nog de producten van RENE FURTERER bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.