10% korting

Oway Hair Loss Remedy 100ml

55.00 49.50

Versterking van de behandeling van de hoofdhuid tegen haaruitval.

Het versterkt de samenhang en de stabiliteit van de haarschacht. Het stimuleert de dermale papillen op de haargroei te stimuleren.

Gebruik:

Na de haarwassing op de hoofdhuid inmasseren.

Ingrediënten:
Biodynamische Mint – Mint heeft een verfrissende en revitaliserende effect op micro-circulatie, het geeft een verlichting en comfort voor de huid.
Biologische Horse Chestnut – Het verbetert de microcirculatie van de bloedvaten en het stimuleren van de haarwortel te revitaliseren en te versterken.
Vlinderstruik (plantaardige stamcellen) – Help haarfollikelcellen reproduceren het verbeteren van hun vermogen tot zelf-vernieuwing.
Dynagen – werkzaam bestanddeel afgeleid van gist, Dynagen voegt sterkte en voeding aan het haar. Deze handeling vindt plaats in de anagene fase, de actieve moment van haargroei, waarbij de groeiende haarvezel dringt in de  binnenwortel. Door de dynamisering van eiwitten, Dynagen stimuleert de vorming van nieuwe niveaus van keratine en collageen in het haar.
Densiplant – Een complexe afgeleid van peulvruchten, DENSIPLANT stimuleert de dermale papillen voor de productie van nieuwe haren, die op de moleculen die verantwoordelijk zijn voor de geboorte. Rijk aan fosfolipiden en fytosterolen, verhoogt de synthese van de VEGF’s (Vasculaire Endotheliale groeifactoren). Door direct op de dermale papillen deze factoren dragen bij aan de vorming van een netwerk vascularisatie bij de follikel, vergemakkelijkt de toevoer van zuurstof en andere voedingsstoffen naar de hoofdhuid.
Ethische Teak – Het versterkt haarstructuur. Antibacteriële eigenschappen.
Ethisch Mahogany – antiseptische en samentrekkende voor de huid, verkwikkende en energiek voor het haar.
Bevat geen
SLS & SLES / PARABEN / PETROLATUM / PEG, PG & BBG / EDTA / synthetische geur- / KUNSTMATIGE KLEURSTOFFEN
Nikkelvrij – OW voert een specifieke test iedere productieserie van het product die het mogelijk maakt om de productie vooruitgang en sporen van nikkel die allergie kunnen veroorzaken controleren.

Met deze aankoop spaart u 2 punten!
Categorie: Tag: