Oribe Conditioner Bright Blonde 50ml

17.00

Onmiddelijke verlichting van het blonde of grijze haar. Deze revitaliserende violet shampoo corrigeert onmiddellijk gele tinten, terwijl het de natuurlijke highlights verhelderd voor gezonder, glanzend haar.

Who

Voor degenen die willen spelen met (blonde of grijze) kleuren.

What
Formule is rijk en toegeeflijk, maar verzwaard niet. Bevat een optimaal niveau van violet pigmenten om het zichtbaar lichter te maken en elimeneert brassiness. Geschikt voor dagelijks gebruikt. Repareert beschadigd haar en herstelt de elasticiteit van kleur behandeld haar. Ontklit het haar gemakkelijk om breuken te verkomen. De conditioner kan elke dag gebruikt worden en is dermatologisch getest. Hij is parabeen, sulfaat en natriumchloride vrij en biedt bescherming tegen uv-straling. De shampoo is kleur veilig. Daarnaast is hij veganistisch, wreedheid vrij en gluten vrij.

Gebruik dagelijks om het haar te lichten en het blond of grijs haar te definiëren.

Why
Oribe Signature Complex verdedigt het haar tegen oxidatieve stress, veroudering en de verslechtering van de natuurlijke keratine, dit alles terwijl het wordt beschermt tegen verdroging, schadelijke en kleur-afbrekende effecten. Pure Violet Pigment en Reflective Pearl corrigeert brassiness en gele tonen uit het blond, highlights of grijs haar. Brightening Complex optimaliseert schaduw en helderheid. Purple Orchid Extract, bekend als de bloem van een lang leven, repareert beschadigd haar en verkomt vochtverlies. Multi-UV Protection beschermt het haar van kleur terugloop, droge effecten van zonnestralen en UV- blootstelling.

How
Masseer de conditioner goed in, laat het goed intrekken(op zijn minst 1 minuut). Spoel het daarna goed uit.

Met deze aankoop spaart u 1 punt!