Oribe Shampoo for Beautiful Color 75ml

16.00

Who

Voor degenen die willen spelen met kleuren (you know who you are).

What

Het is een ultrazacht reinigingsmiddel wat zorgt voor behoud van uw kleur. Het versterkt chemisch behandeld haar en beschermt de kleur tegen afbrekende effecten van milieuverontreinigende stoffen en tegen uv-straling.

When
Wanneer het haar glans mist. Deze shampoo maakt het haar zacht en klitvrij om de kleur van de optimale glans te maximaliseren.

Why
Bioflavonoiden beschermen de eigen kleur tegen verkleuring en verbleking. Het Baobab tree extract van een Afrikaanse plant, welke bekend is om de hydraterende opslag, biedt dezelfde voordelen voor droge, gekleurde lokken. Het hydrateert de droogste gebieden als eerste. De Edelweiss flower extracten, uit de Zwitserse Alpen, bieden een natuurlijke bescherming tegen uitdrogende, beschadigende en kleur-afbrekende stoffen van buitenaf. Het Kaempferia Galanga root extract, welke gevonden is in Zuidoost-Azië biedt een optimale bescherming tegen uv-straling. Het dringt door tot in de diepere lagen. Het Watermeloen Extract, uit de Kalahari woestijn, biedt een natuurlijke bescherming tegen oxidatieve stress en tegen de afbraak van de natuurlijke keratine.

 

Op voorraad

Met deze aankoop spaart u 1 punt!
Share

Oribe Shampoo for Beautiful Color  is een shampoo die ultrazacht reinigd voor gekleurd haar. Het verlengt daarmee het heldere, gelukkige leven van uw haar met speciale ingrediënten. Deze bieden een intensieve behandeling met vocht aan beschadigde gebieden en beschermen ook uw tint.

Gebruik Shampoo for Beautiful Color

Masseer de shampoo in het haar en op de hoofdhuid, laat het inwerken, geniet en spoel uit.
Herhaal indien nodig.

Voor een optimaal gebruik na de shampoo de Oribe Conditioner for Beautiful Color.

Over Headmasters

Headmasters is toonaangevend op het gebied van topproducten voor het haar. Bestel vandaag nog de producten van ORIBE bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.