Oribe Serene Scalp Anti-Dandruff Shampoo 250ml

49.00

Oribe Serene Scalp Anti-Dandruff Shampoo rekent af met een droge, jeukende hoofdhuid en roos.

Op voorraad

Met deze aankoop spaart u 2 punten!
Share

Oribe Serene Scalp Anti-Dandruff Shampoo is een zachte shampoo. Deze reinigt het haar optimaal, maar is toch zacht genoeg om irritaties te kalmeren en droog- en roodheid te elimineren.
Het resultaat is gezond, gevoed en gehydrateerd haar, zonder ook maar een spoor van roos. De hoogwaardige formule bevat onder meer het Oribe Signature Complex (watermeloen, lychee, Edelweissbloem), dat het haar beschermt tegen oxidatieve stress, veroudering en de afbraak van natuurlijke keratine.

Benefits

  • Salicylzuur exfolieert de hoofdhuid op een zeer milde wijze, waardoor roos verdwijnt en droogheid en jeuk aanzienlijk minderen.
  • Extracten van blauwe bosbes en suikeresdoorn kalmeren de hoofdhuid en beschermen het tegen schade van vrije radicalen.
  • Erwtenspruitextract herstelt de veerkracht van het haar, met sterkere lokken die minder snel afbreken als resultaat.
  • Cafeïne geeft nieuw energie aan de hoofdhuid en schudt de haarzakjes wakker.
  • Suikerrietextract hydrateert hoofdhuid en haar intens en zorgt voor diepe voeding.
  • Extracten van sinaasappel en citroen, brengt de vochtgehalte in balans voor roosvrij haar.

Gebruik Oribe Serene Scalp Anti-Dandruff Shampoo

Masseer de shampoo goed in uw haar, laat het op zijn minst 1 minuut intrekken. Spoel het daarna goed uit. Voor een optimaal resultaat adviseren wij daarna het haar te verzorgen met de Oribe Serene Scalp Conditioner.

Oribe Producten online bestellen

Headmasters is toonaangevend als het gaat om de beste kwaliteit haarproducten. Bestel vandaag nog uw Oribe bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk Oribe kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.