Oribe Gold Lust Repair & Restore Shampoo 75ml

19.00

Oribe Gold Lust Repair & Restore Shampoo, ontwaak je haar om de meest glanzende en gezondste status te creëren. Deze verjongende shampoo combineert eeuwenoude helende oliën en extracten-cipres, argan en maracuja in combinatie met onze revolutionaire bio-herstellende complex aan de hoofdhuid in balans en versterking van de innerlijke kracht van elke streng.

Who
Voor iedereen. Vooral voor degene die beschadigd haar hebben door kleuring of styling.            

Op voorraad

Met deze aankoop spaart u 1 punt!
Share

Oribe Gold Lust Repair & Restore Shampoo reinigt en verjongd het haar zodat het een jeugdige en gezonde valling heeft. Het versterkt de innerlijke kracht van elke streng. Daarnaast wordt het vochtbalans hersteld en bevorderd en activeert het de circulatie van de hoofdhuid. Het beschermt het haar tegen beschadiging en is dermatologisch getest. De shampoo is geformuleerd zonder parabenen, sulfaten of natriumchloride. Het is kleur en keratine behandeling veilig en biedt UV-bescherming voor het haar. Tevens is het ook veganistisch, diervriendelijk en glutenvrij.

Oribe Signature Complex (watermeloen, lychee en Edelweiss bloem extracten) verdedigt het haar tegen oxidatieve stress, veroudering en de verslechtering van de natuurlijke keratine. Daarnaast beschermd het tegen uitdroging, beschadiging en-kleur afbrekende effecten van de elementen.

When
Als u uw haar een glanzende en gezonde uitstraling wilt geven.

Benefits

  • Mediterrane Cypress Extract, in de oudheid bekend als een symbool van onsterfelijkheid, hydrateert diep en voor een langdurige reparatie.
  • Argan olie voegt gezonde glans toe en herstelt beschadigd haar en voorkomt kroezen.
  • Maracuja olie die vult en herstelt de natuurlijke vochtbalans in het haar.
  • Het Bio-Restorative Complex, waaronder Plant Collageen, Cafeïne, biotine en Niacinamide, herstelt de schade en versterkt de wortel en voedt en versterkt de nagelriem van binnen naar buiten. Daarnaast wordt de circulatie van de hoofdhuid gestimuleerd en gevoed.

Gebruik Oribe Gold Lust Repair & Restore Shampoo

Masseer de shampoo goed in uw haar, laat het op zijn minst 1 minuut intrekken. Spoel het daarna goed uit.

Voor een optimaal resultaat adviseren wij het haar te verzorgen met de Oribe Gold Lust Repair & Restore Conditioner en de Oribe Gold Lust Transformative Masque.

Oribe Producten online bestellen

Headmasters is toonaangevend als het gaat om de beste kwaliteit haarproducten. Bestel vandaag nog uw Oribe bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk Oribe kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.