Oribe Cleansing Crème for Moisture & Control 250ml

51.00

Who
Voor alle haartypes – vooral droog, krullend, grof en getextureerde haar. Ook ideal voor gekleurd haar.

 

Op voorraad

Met deze aankoop spaart u 3 punten!
Share

Oribe Cleansing Crème for Moisture & Control is een niet schuimende formule die voorzichtig vuil en olie verwijdert en het haar opbouwt zonder gebruik te maken van sulfaten. Zorg voor een goede balans voor de hoofdhuid en kalmeert. Het ontwart, hydrateert en verzacht zonder siliconen. Beschermt de kleur en controleert de kroes. De cleansing is dermatologisch getest, zonder parabenen, sulfaten of natriumchloride. Kleur en keratine behandeling vrij. UV-bescherming voor het haar. Hij is veganistisch, wreedheid-vrij en glutenvrij.

When
Wanneer u wilt reinigen zonder schuim.

Why
Het Oribe Signature Complex (watermeloen, lychee en Edelweiss bloem) verdedigt haar van oxidatieve stress, veroudering en de verslechtering van de natuurlijke keratine. Hiernaast beschermt het tegen uitdroging, schadelijke en kleur-afbrekende effecten. De fruit extracten en zuiver oliën verwijderen voorzichtig vuil en onzuiverheden in de hoofdhuis zonder ontdoen van natuurlijke oliën.  De limoen en orange blossom extracten werken als natuurlijke reinigers om het haar en de hoofdhuid te reiningen. De cafeïne stimuleert de bloedsomloop om de natuurlijke oliën van de hoofdhuis in evenwicht te houden. De kokosolie hydrateert diep in de haren en versterkt het en het beschermt tegen beschadiging. Artisjok extracten verbetert droog, beschadigd en dof hoor en zorgt voor glad- en zachtheid.

Gebruik Oribe Cleansing Crème for Moisture & Control

Masseer in nat haar en hoofdhuid. Laat één tot twee minuten intrekken. Spoelen. Volg met conditioner voor extra Moisture.

Oribe Producten online bestellen

Headmasters is toonaangevend als het gaat om de beste kwaliteit haarproducten. Bestel vandaag nog uw Oribe bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk Oribe kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.

Ingrediënten

Oribe Signature Complex (Watermelon, Lychee and Edelweiss Flower) defends hair from oxidative stress, photoaging and the deterioration of natural keratin, all while protecting against the drying, damaging and color-depleting effects of the elements.

Fruit Extracts and Purifying Oils gently remove buildup, dirt and impurities in the scalp without stripping away natural oils.

Refreshing Water Mint Essence provides an instant soothing sensation and aromatic experience.Lemon and Orange Blossom Extracts work as natural astringents to cleanse the hair and scalp.

Caffeine energizes scalp and rejuvenates hair follicles.

Coconut Oil deeply moisturizes hair while strengthening and protecting against damage.

Artichoke Leaf Extract, rich in vitamins A, B and C, replenishes dry, damaged and dull hair, improving smoothness and softness.