Oribe Serene Scalp Soothing Leave-On 50ml

53.00

Oribe Serene Scalp Soothing Leave-On biedt directe verlichting.

Slechts 2 resterend op voorraad

Met deze aankoop spaart u 3 punten!
Share

Oribe Serene Scalp Soothing Leave-On biedt directe verlichting aan de hoofdhuid.  Serene Scalp Soothing Leave-On  is een lichte en snel intrekkende leave-on behandeling verwijdert losse roosschilfers terwijl verkoelende munt en kalmerende kamille de hoofdhuid kalmeren en in balans brengen.

Benefits

  • Kalmeert en verzacht ook de hoofdhuid
  • Verwijdert losse roos schilfers
  • Onderhoudt een gezonde vochtbalans

Gebruik Oribe Serene Scalp Soothing Leave-On

Verdeel het haar is secties, waar nodig rechtstreeks op de hoofdhuid aanbrengen en voorzichtig inmasseren. Kan op handdoekdroog haar worden gebruikt.

Perfect voor gebruik na de kleurbehandeling om de hoofdhuid te kalmeren.

Voor een optimaal resultaat adviseren wij het haar te wassen met de Oribe Serene Scalp Anti-Dandruff Shampoo en te verzorgen met de Oribe Serene Scalp Balancing Conditioner.

Oribe

Oribe Hair Care is opgericht door- en vernoemd naar editorial- en celebrity hairstylist Oribe, in samenwerking met beauty-industrie veteranen Daniel Kaner en Tev Finger, met als doel een heel nieuw type haarmerk te creëren.

De productlijn werd ontworpen door de meest talentvolle salon professionals met daarmee hun meest unieke klanten in gedachte. Bij het ontwikkelen van de lijn is geen detail bespaard gebleven. Door skincare technologieën met natuurlijke activators te combineren ontstonden high-performance, maar uiterst verzorgende producten. Hierbij hield men continu in gedachte dat gezond haar de basis is voor een sexy, glamorous eindresultaat. Ieder product is getest in zowel de salon, backstage als op sets om er zeker van te zijn dat het resultaat een best-in-class collectie zou zijn, dat de wensen vervult van iedere hair-obsessed.

Oribe Producten online bestellen

Headmasters is toonaangevend als het gaat om de beste kwaliteit haarproducten. Bestel vandaag nog uw Oribe bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk Oribe kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.