Oribe Ultra Gentle Conditioner 200ml

35.00

Who’s the richest of them all? Met deze conditioner kunt u genieten van de zachtheid en glans, zonder dat uw haar wordt verzwaard. Na het gebruik van deze conditioner kunt u zich niet meer herinneren dat uw haar ooit verwaarloost is geweest.

Who
Voor iedereen en kan dagelijks gebruikt worden.

What
De Ultra Gentle Conditioner is een sulfaat- en parabeenvrije conditioner. Het is een zeer vocht inbrengende conditioner die gewichtloos is en het haar zacht en klitvrij houdt. Deze conditioner beschermt het haar tegen schade als gevolg van hitte of chemische invloeden van buitenaf.

When

Deze conditioner kunt u elke dag gebruiken. Wanneer u het haar wast met de Ultra Rich Shampoo, is het belangrijk dat u altijd afsluit met de conditioner. Dit geeft het haar 100% verzorging en zorgt ervoor dat de haarschubben zich sluiten.

Why
Oribe Signature Complex (watermeloen, lychee en Edelweiss bloemen extracten) verdedigen het haar tegen oxidatieve stress. De kwaliteit van de natuurlijke keratine beschermt het haar tegen de hitte van de föhn en tegen invloeden van buitenaf. De plantaardige proteïnen die deze conditioner bevat, versterken het haar en verminderen de schade van chemische behandelingen en hot tools. Verder geeft de Cetrimonium chloride het haar luchtigheid, waardoor het haar niet wordt verzwaard. Ook bevat het antistatische eigenschappen. De Pro-Vitamine B5 verzacht, hydrateert en versterkt het haar. De UV-bescherming zorgt ervoor dat het haar altijd beschermd is.

How

Laat de conditioner goed intrekken, op zijn minst 1 minuut. Daarna goed uitspoelen.

Uitverkocht