Oribe Conditioner Bright Blonde 200ml

55.00

Dagelijks om het haar te lichten en het blond of grijs haar te definiëren.

Slechts 1 resterend op voorraad

Met deze aankoop spaart u 3 punten!

Beschrijving

Oribe Conditioner Bright Blonde geeft onmiddelijke verlichting van het blonde of grijze haar. Deze revitaliserende violet conditioner corrigeert onmiddellijk gele tinten, terwijl het de natuurlijke highlights verhelderd voor gezonder, glanzend haar.

What
De formule is rijk en toegeeflijk, maar verzwaard het haar niet. Bevat een optimaal niveau van violet pigmenten om het zichtbaar lichter te maken en elimeneert ook brassiness. Geschikt voor dagelijks gebruikt. Repareert beschadigd haar en herstelt de elasticiteit van kleur behandeld haar. Ontklit het haar gemakkelijk om breuken te voorkomen. De conditioner kan elke dag gebruikt worden en is dermatologisch getest. Hij is parabeen, sulfaat en natriumchloride vrij en biedt bescherming tegen uv-straling. De shampoo is kleur veilig. Daarnaast is hij veganistisch, wreedheid vrij en gluten vrij.

Gebruik Oribe Conditioner Bright Blonde

Masseer de conditioner goed in het haar, laat het product goed intrekken(op zijn minst 1 minuut). Spoel het vervolgens goed uit.

Why
Oribe Signature Complex beschermd het haar tegen oxidatieve stress, veroudering en de verslechtering van de natuurlijke keratine, dit alles terwijl het wordt beschermt tegen verdroging, schadelijke en kleur-afbrekende effecten. Pure Violet Pigment en Reflective Pearl corrigeert brassiness en gele tonen uit het blond, highlights of grijs haar. Brightening Complex optimaliseert schaduw en helderheid. Purple Orchid Extract, bekend als de bloem van een lang leven, repareert beschadigd haar en voorkomt vochtverlies. Multi-UV Protection beschermt het haar van kleur terugloop, droge effecten van zonnestralen en UV- blootstelling.

Voor een optimaal resultaat het haar wassen met de Oribe Shampoo Bright Blonde.