Oribe Airbrush Root Touch Up Spray Dark Brown 75ml

34.00

Voor degenen met een kleurrijk geheim.

Slechts 2 resterend op voorraad

Met deze aankoop spaart u 2 punten!

Beschrijving

Oribe Airbrush Root Touch Up Spray Dark Brown verbergt onmiddellijk de uitgroei die is ontstaan. Pigmenten voegen naadloos samen met uw schaduw voor een natuurlijk uitziende dekking. Sneldrogende poederformule die gemakkelijk aangebracht kan worden en absorbeert vuil en ook olie om het haar op te frissen.

Gebruik Oribe Airbrush Root Touch Up Spray Dark Brown

Spray de Touch Up Spray gelijkmatig op droog haar op de grijze haren om deze te camoufleren.

Why
Natuurlijke Microfine Mineral kleurstoffen verbergen direct en moeiteloos ongewenste uitgroei.  Rice Starch absorbeert het vuil en olie van het haar, resulterend in een snelle reinigende werking van het haar en style. UV Absorber helpt het verder teruglopen van de kleur te ver komen.

De productlijn werd ontworpen door de meest talentvolle salon professionals met daarmee hun meest unieke klanten in gedachte. Bij het ontwikkelen van de lijn is geen detail bespaard gebleven. Door skincare technologieën met natuurlijke activators te combineren ontstonden high-performance, maar uiterst verzorgende producten. Hierbij hield men continu in gedachte dat gezond haar de basis is voor een sexy, glamorous eindresultaat. Ieder product is getest in zowel de salon, backstage als op sets om er zeker van te zijn dat het resultaat een best-in-class collectie zou zijn, dat de wensen vervult van iedere hair-obsessed.

Over Headmasters

Headmasters is toonaangevend op het gebied van topproducten voor het haar. Bestel vandaag nog de producten van ORIBE bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.