Oribe Smooth Style Serum 100ml

54.00


Perfectie is binnen handbereik. Deze ultra luxe serum is rijk aan exotische oliën, hierdoor wordt het haar verzacht. Zelfs beschadigd haar wordt weer zacht. Daarnaast zorgt het voor een elegante glans.      It’s a mircale!  

 

Who
Voor alle haartypes. Vooral voor midden dik tot grove texturen.

What

De meest rijkste en exclusieve ingrediënten zitten in deze smooth style serum. Het is parabeen vrij, biedt uv-bescherming en is kleur veilig.

When
Als finishing product voor glans dat straalt van binnen. Daarnaast ook om vocht te voegen, te verzachten en te behouden.

Why
Een unieke mix van polymeren combineren de eigenschappen van een conditioner met die van een styling-agent. Daarnaast versterkt deze conditioner de control, de beheersbaarheid, airconditioning en geeft meer body en glans. Zijde afgeleide glycoproteïnen ​​vormen een hydraterende laag die zowel beschermend is voor het haar om overmatig vochtverlies tegen te gaan en zorgt daarnaast voor een langdurig zijdezacht gevoel. Veder bevat deze serum vitamine E en C, deze beschermen de  haarkleur en beschermt tegen uv-straling. Een mengsel van oliën voegen vocht en zachtheid toe aan het haar.

How

Breng een kleine hoeveelheid aan en style het naar het gewenste model. Gebruik het de gehele dag door als kroestemmer.

Gerelateerde producten
– Shampoo for Brilliance & Shine
– Conditioner for Brilliance & Shine
– Supershine Moisturizing Cream & Supershine light

Uitverkocht