Oolaboo Mighty Rice Shamp’air Hair Freshener 200ml

29.50

Zonder water zacht en schoon haar in een handomdraai. De Mighty Rice Shamp’air Hair Freshener is meer dan alleen een droogshampoo!

Het verfrist het haar tussen wasbeurten in, waardoor het prachtig schoon en fris wordt. Het zorgt voor zichtbaar meer body en textuur en kan zodoende tevens als een styling/ finishing product gebruikt worden. Het geeft het haar direct meer volume en maakt het schoon, met een poederfris gevoel, zonder poederachtige residuen.

Bovendien ondersteunt het de stevig- en houdbaarheid, dagenlang na het föhnen! En….. het werkt tevens als een haarparfum: parfumeert het haar met zoete en intensieve geurnoten van Tiare bloemen. Bovendien absorbeert het talg en vermindert het residuen van styling- en finishingproducten. Het neutraliseert ongewenste geuren van milieuverontreinigende stoffen, zoals rook, kookgeuren etc. Omdat mighty rice shamp’air hair freshener talkvrij is, laat het geen zichtbare residuen achter en is het daarom geschikt voor alle haarkleuren. Ook voor donker haar.

Op voorraad

Met deze aankoop spaart u 1 punt!