Oolaboo Curlicious Argan Curl Refining Co-Wash 250ml

48.50

Oolaboo Curlicious Argan Curl Refining Co-Wash, Co-washing betekent dat je je shampoo vervangt door slechts één product dat tegelijktijdig het werk van een shampoo (reinigen) en van een conditioner (verzorgen/ voeden/ hydrateren) kan doen. Curlicious argan curl refining co-wash is een cleansing treatment, dat hier speciaal voor ontwikkeld is.

Slechts 1 resterend op voorraad

Met deze aankoop spaart u 2 punten!
Share

Oolaboo Curlicious Argan Curl Refining Co-Wash is een hydraterende, ‘krul-liefhebbende’ co-wash, verrijkt met argan, kokos, aloë vera en karitéboter, om het haar diep te hydrateren, kroezen te verminderen en glans toe te voegen. Het is veilig voor gekleurd haar en vrij van agressieve ingrediënten. Het reinigt mild zonder de natuurlijke oliën van het haar aan te tasten. Het geeft krullend haar een gezond en natuurlijk gevoel omdat het de krulvorming en veerkracht helpt behouden.

Benefits:

  • 100% vegan
  • Vrij van sulfaten

Gebruik Oolaboo Curlicious Argan Curl Refining Co-Wash

Breng de curlicious argan curl refining co-wash aan op de hoofdhuid en masseer deze in, zo verwijder je alle residuen van je hoofdhuid. Je krullen worden intussen ook schoon doordat het schuim zich over je krullen verdeelt. Voordat je curlicious argan curl refining co-wash uitspoelt laat je het even inwerken, vervolgens kam je met je vingers het schuim door je krullen. Ga niet wrijven, want hier beschadig je krullen mee. Spoel je krullen goed uit en herhaal het reinigen nogmaals als je dat fijn vindt of als je hoofdhuid nog niet schoon aanvoelt.

Bestel Oolaboo online bij Headmasters

Headmasters is toonaangevend als het gaat om de beste kwaliteit producten voor je haar. Bestel vandaag nog Oolaboo producten.  Voor meer informatie over Oolaboo kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.