Morris Motley Clay Conditioning Shampoo 400ml

39.90

Mineraal rijke schuimende behandeling voor reiniging en conditie.

Slechts 2 resterend op voorraad

Met deze aankoop spaart u 2 punten!

Beschrijving

Morris Motley Clay Conditioning Shampoo geeft je haar en de hoofdhuid de verzorging die hij verdient. De shampoo is gemaakt met een speciale formule die zorgt ervoor dat je gehydrateerd blijft en de hoofdhuid niet uitdroogd. De shampoo reinigt en conditioneert het haar. Je haren voelen na gebruik zacht en fijn aan. Houd de PH waarde van de hoofdhuid in balans.

Gebruik Morris Motley Clay Conditioning Shampoo

Verdeel de shampoo over nat haar, masseer vervolgens in, laat 2 minuten inwerken spoel vervolgens goed uit.

Morris Motley is een premium haarverzorgingsmerk voor mannen, ontwikkeld door de eigenaar en op maat gemaakte kapper Rob Mason als aanvulling op zijn eigentijdse snitten en kapsels.

Met als doel het hele concept achter haarproducten voor mannen opnieuw uit te vinden. Morris Motley verlaat de dominante neiging om goedkope, basisingrediënten in haarverzorgingsproducten voor mannen te gebruiken en ontwikkelt hoogwaardige formuleringen die de unieke biochemie van zowel haar als hoofdhuid respecteren en voeden.

Over Headmasters

Headmasters is toonaangevend op het gebied van topproducten voor het haar. Bestel vandaag nog de producten van Morris Motley bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.