Moroccanoil Signature Scent Duo

66.50

Ben je dol op de kenmerkende geur van Moroccanoil?

Maak het je eigen met de limited-edition Signature Scent Duo – Original, een set met twee van onze all-time bestsellers voor haar en lichaam. Gebruik samen of alleen om de mediterraan geïnspireerde mix van pittige amber en zoete bloemige noten te ervaren.

Op voorraad

Met deze aankoop spaart u 3 punten!
Share

Set bevat:

Moroccanoil Treatment (3.4 FL.OZ.): De originele basis voor haarstyling die kan worden gebruikt als conditioner, styling en finishing tool. Rijk aan arganolie en glansverhogende vitamines. Slechts één keer aanbrengen van Moroccanoil Treatment verhoogt de glans tot 118%, volgens een onafhankelijk onderzoek.*

Gebruik Moroccanoil Treatment

Breng een kleine hoeveelheid aan op schoon, handdoekdroog haar, van halverwege tot de punten. Föhn of laat natuurlijk drogen. Breng aan op droog haar om weerbarstig haar te temmen, gespleten punten en glad haar te verzorgen.

Hair & Body Fragrance Mist (3.4 FL.OZ.): Een lichtgewicht mist met onze mediterraan geïnspireerde kenmerkende geur, een mix van pittige amber en zoete bloemige noten.

Gebruik Hair & Body Fragrance Mist

Houd 20-25 cm van haar en lichaam vandaan; spray zo vaak als nodig is. Kan direct op haar, huid en kleding worden gespoten. Ultrafijne nevel verzwaart het kapsel niet.

Moroccanoil en argan-olie

De producten van MOROCCANOIL zijn gemaakt op basis van de voedende ingredienten en zijn daarmee rijk aan antioxidanten. Argan-olie is daarom kenmerkend voor het merk. MOROCCANOIL legt zich volledig toe op het leveren van de hoogste kwaliteit haarproducten. Deze producten hebben ervoor gezorgd dat het merk daarmee binnen 10 jaar één van de meest iconische merken in de beautywereld is geworden.

Over Headmasters

Headmasters is toonaangevend op het gebied van topproducten voor het haar. Bestel vandaag nog de producten van Moroccanoil bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.