Moroccanoil Smoothing Shampoo 250ml

27.80

Een zachte, reinigende formule voor eigenwijs en pluizig haar. Moroccanoil® Smoothing Shampoo, bevat het eigen AminoRenew™ ingrediënt, dat het tekort aan aminozuren hersteld om de natuurlijke keratinestructuren van het haar te versterken en opnieuw te hechten. De gebruikte arganolie en arganboter zorgen voor glad en gezond uitziend, kalm en handelbaar haar. Bij gebruik met Moroccanoil Smoothing Conditioner, kunnen de resultaten tot aan 72 uur merkbaar zijn.

Gebruik:

Masseer de Moroccanoil® Smoothing Shampoo door nat haar en op de hoofdhuid, gebruik meer water om het voedende schuim te activeren. Grondig uitspoelen. Opvolgen met Moroccanoil Smoothing Conditioner.

Q: Zijn er producten in de Smooth Collectie die van invloed zijn op de haarkleur?

A: De formules zijn vrij van sulfaten, fosfaten en parabenen en zijn specifiek getest als veilig voor kleuren.

Q: Hoe werkt AminoRenew?

A: Pluizig, eigenwijs haar wordt meestal veroorzaakt door beschadiging en minder hechting in de haarschachten. AminoRenew™ brengt nieuwe aminozuren in het haar en helpt bij het herstellen van deze slechte hechting, zodat het haar gladder wordt en beter hecht in de schacht. AminoRenew™ biedt een unieke benadering van gladder haar door van binnen te beginnen en naar buiten toe uit te werken.

Op voorraad

Met deze aankoop spaart u 1 punt!