38% korting

L’Oréal Hair Touch Up Warm Blonde 75ml

15.95 9.95

L’Oréal Hair Touch Up Uitgroei Concealer Warm Blonde is een geweldige professioneel product dat speciaal is ontwikkeld om uitgroei van het haar bij te werken! Krijgt u last van uitgroei? Maar vind u het nog te vroeg om naar de kapper te gaan? Dan is dit product de ideale oplossing! De L’Oreal Hair Touch Up Concealer is een handige spray waarbij u de uitgroei gemakkelijk kan bijwerken en u weer een tijdje vooruit kunt met uw kleur.

Iedereen die het haar wel eens kleurt kent het wel: die vervelende uitgroei! U heeft nog geen last van kleurvervaging, en de onderste delen van je haar zijn nog mooi van kleur. Helaas laat alleen de bovenkant van het haar bijvoorbeeld in de scheiding of langs de haarlijn een uitgroei zien.

Wij bieden voor u de oplossing met de L’Oreal Hair Touch Up Concealer! U kunt de spray gemakkelijk aanbrengen op de plek waar de uitgroei zich bevindt. Spray een passende hoeveelheid en camoufleer zo uw uitgroei. De concealer is meteen zichtbaar en is waterproof tegen regen en vocht. De L’Oréal Hair Touch Up is met één wasbeurt uit te wassen. U zult zien en ervaren dat de concealer een fijne tijdelijke en snelle dekking biedt.

Gebruik L’Oréal Hair Touch Up Warm Blonde

Wanneer u gebruikt maakt van de spray dient uw haar droog te zijn. Schud de spuitbus even goed heen en weer voordat u begint. Houdt de bus op circa 15 cm afstand van het haar en spuit dan op de plekken van de uitgroei.

Uitverkocht