Living Proof Flex Hairspray 246ml

26.05

Living Proof Flex Hairspray kan worden gebruikt om te fixeren, stylen en af te werken, waardoor het haar tastbaar en doorkambaar blijft.

Slechts 2 resterend op voorraad

Met deze aankoop spaart u 1 punt!
Share

Living Proof Flex Hairspray bevat een mix van stevige en flexibele polymeren geoptimaliseerd voor maximale veelzijdigheid, waardoor het op vochtig of droog haar kan worden gebruikt en multi-styling voordelen biedt plus medium hold.

Benefits:

  • Voegt gladheid, borstelbaarheid en glans toe
  • Vitamine B5 voegt zachtheid en conditionering toe
  • Hittebescherming tot 410°F/210°C

Gebruik Living Proof Flex Hairspray

Op vochtig of droog haar sprayen en met een föhn in model brengen. Voor een flexibele hold als finishing touch over het kapsel sprayen.

Bestel Living Proof producten online bij Headmasters

Headmasters is toonaangevend als het gaat om de beste kwaliteit producten voor je haar. Bestel vandaag nog Living Proof producten.  Voor meer informatie over Living Proof kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.

Bij Living Proof is innovatie de basis.

Al vanaf de start in 2005 had Living Proof de perfecte mix van oprichters: biotechnische wetenschappers. Deze hadden geen enkel idee hadden over de wereld van beauty, en toonaangevende haarstylisten die de beperkingen van de conventionele haarproducten zat waren. Samen startten zij een revolutie in de haarverzorging door middel van een reeks baanbrekende, siliconenvrije producten op basis van gepatenteerde technologie, afkomstig van MIT.

Deze frisse, vernieuwende aanpak heeft veel ontwikkeltijd gekost. Nu, 20 patenten en meer dan 50 unieke producten later, heeft Living Proof meer dan 185 awards gewonnen voor het wakker schudden van de industrie en het oplossen van de moeilijkste haarproblemen. De drive om de beste versie van jouw haar te bereiken is alleen maar sterker geworden. Living Proof blijft doorgaan met het doorbreken van de huidige standaarden en het creëren van geavanceerde producten. Die jouw zelfvertrouwen, vooruitzichten en dagelijks leven zullen transformeren.

We are the science. You are the Living Proof.®