Lanza Keratin Healing Oil Lustrous Conditioner 250ml

44.95

Lanza Keratin Healing Oil Lustrous Conditioner is een ultra luxe healing conditioner die de vital keratine proteine van het haar aanvult om het volume, sterkte en ook de gezondheid van het haar te herstellen.

Slechts 1 resterend op voorraad

Met deze aankoop spaart u 2 punten!
Share

Lanza Keratin Healing Oil Lustrous Conditioner bevat L’Anza’s vinding ‘Phyto IV Complex’ wat een speciale mix is van vier botanische olieën: Acai Fruit oil, Abyssinian Flower Oil, Coffee Seed Oil en Babassu Kernel Oil.

Deze conditioner geeft optimale hydratatie wat ervoor zorgt dat het haar uitzonderlijk zacht, glad en ook glanzend wordt. Deze kleur beschermende formule is vrij van sulfaten, parabenen, gluten en ook sodiumchloride. Ideaal voor alle haartypes.

Gebruik Lanza Keratin Healing Oil Lustrous Conditioner

Breng aan op gewassen handdoek droog haar. Gelijkmatig verdelen, laat 1 tot 3 minuten inwerken en spoel vervolgens goed uit.

Over Headmasters

Headmasters is toonaangevend op het gebied van topproducten voor het haar. Bestel vandaag nog de producten van L’ANZA bij headmasters.nl. Voor meer informatie over het merk kunt u ons bellen op +31 (0)343 – 51 22 11 of neem contact met ons op via ons formulier.

You may also like…